Studiebeurs Europa

 

Ook wanneer je gewoon in Europa wilt blijven tijdens jouw studie in het buitenland zijn er verschillende beursmogelijkheden! Hieronder zie je enkele buitenlandse studiebeurzen, maar er zijn nog veel meer opties. Wanneer je meer wilt weten over de andere beursmogelijkheden of vragen hebt over onderstaande beurzen neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je graag verder! 

 

 
Bachelor beurs Denemarken

Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen wanneer je jouw bachelor wilt halen in Denemarken. De volgende opties zijn mogelijk: International Sales and Marketing, Value Chain Management, Global Business Engineering, Architectural Technology and Construction Management, Information Technology Engineering, Mechanical Engineering en Civil Engineering. Je kunt bij bovenstaande opleidingen ook jouw semester abroad volgen in plaats van de gehele studie.

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor deze buitenlandse studiebeurs in Denemarken moet je cijfergemiddelde op de HAVO of het VWO minstens 6.5 zijn. Daarnaast moeten ook je wiskundige vakken zijn afgesloten met minstens een 6.5. Er zijn geen specifieke eisen voor je niveau Engels, maar het zijn allemaal Engelstalige opleidingen, dus goed Engels kunnen spreken is wel zo handig. (Wanneer je bang bent dat jouw niveau niet voldoende is, kun je er voor kiezen eerst een taalcursus te volgen!) Wanneer je voldoet aan de eisen krijg je je volledige collegegeld vergoed.
Wanneer je deze beurs wilt ontvangen, moet je nog niet zijn aangemeld voor een opleiding in Denemarken. Het is namelijk een opleidingsspecifieke beurs, wat wilt zeggen dat je een beurs krijgt als je één van bovenstaande opleidingen wilt volgen, ongeacht de locatie in Denemarken. De beurs kun je aanvragen tot maximaal 3 maanden voor aanvang van de studie.

Hulp nodig bij het aanvragen van de studiebeurs, of heb je nog andere vragen met betrekking tot de opleidingen of beurzen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder. 

 

 
European School of Economics Scholarship

Wanneer je een economische studie wilt volgen kun je bij verschillende European School of Economics locaties terecht: Londen, Rome, Madrid, Milaan en Florance. Er zijn meerdere economische master- en bacheloropleidingen die je aan deze scholen kunt volgen, zoals Marketing, Finance, Business Administration en Management.

De vereisten voor deze studiebeurzen zijn dan je gemiddeld een 6.5 of hoger staan en dat je gemotiveerd bent! De hoogte van de korting op het collegegeld hangt af van de opleiding en locatie die je kiest, en van je eigen kwaliteiten. Deze kortingen kunnen oplopen tot enkele duizenden euro's! De beurs loopt de hele lengte van je studie door, dus je krijgt elk college jaar de korting op je collegegeld. Vraag deze beurs maximaal 1 maand voor de aanvang van de studie aan.

Study-Globe kan je helpen met aanvragen van de studiebeurs en aanmelden voor de studie waarin je geïnteresseerd bent. Ook voor andere vragen kun je contact met ons opnemen! 

 

 
Sport Scholarship United Kingdom

Wanneer je op hoog niveau een bepaalde sport beoefent ( zoals voetbal, golf, zwemmen, tennis of triatlon), kan je voor een sportbeurs terecht bij verschillende locaties van University of Stirling in Engeland. Er zijn enorm veel verschillende opleidingen die je aan deze universiteiten kunt volgen, zowel op bachelor als op master niveau.

Wanneer je in aanmerking komt voor deze buitenlandse sportbeurs (de voorwaarden verschillen per sport), krijg je veel ondersteuning om jouw sporttalent te ontwikkelen. Je lessen worden flexibel ingedeeld zodat jij genoeg tijd over houdt om te trainen, je krijgt professionele begeleiding bij het beoefenen van je sport, je mag gebruik maken van kwaliteitssportcentra, veel sportgerelateerde artikelen krijg je gratis of met korting (sportkleding, wedstrijdkosten) en wanneer je een voetbalbeurs krijgt, kun je ook nog eens tot 4000 GBP korting op je collegegeld ontvangen.

Heb je vragen over deze beurs, de universiteit of over studeren in Engeland in het algemeen? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs en vraag om advies! 

 

 
Academic Achievement Scholarship United Kingdom

Er zijn verschillende bachelor opleidingen die je kunt volgen aan de University of South Wales. Deze opleidingen worden gegeven op verschillende, moderne campussen in Wales, onder andere in Pontypridd, Cardiff en Newport.

Om in aanmerking te komen voor deze studiebeurs, moet je als excellente student van de middelbare school afstuderen. Voor Nederlandse studenten betekent dit dat je moet slagen met een 8 of hoger op het VWO, voor Belgische studenten betekent dit dat je met een 7.5 moet slagen voor het secundair onderwijs. Dan kun je je op de University of South Wales aanmelden voor een bachelor honours degree. Als excellente student kun je een studiebeurs krijgen van maar liefst 2000 GBP voor je eerste studiejaar. Vraag deze beurs in de maand mei voorafgaand aan het begin van de studie aan via Study-Globe.

Wil je meer weten over de verschillende opleidingen die je kunt volgen aan de University of South Wales en over deze studiebeurs? Neem dan contact op met één van onze studieadviseurs en stel ons je vragen!