Anne in Thailand

Ik studeer nu een semester aan Rangsit University in Bangkok. Het leven in Thailand bevalt mij ontzettend goed! Ik heb een kamer in een studentenhuis waar alleen internationale studenten wonen. Doordat ik samen met mijn klasgenoten woon heb ik snel vrienden gemaakt. Er studeren ongeveer 70 internationale studenten aan de universiteit. Het is leuk om samen te zijn met zoveel studenten uit verschillende culturen.

Ook mijn lessen op de universiteit zijn heel leuk. Ik moet alleen wennen aan de mentaliteit van de Thaise leraren. Als op het rooster staat dat onze les om 9 uur begint dan komt de docent standaard een uur later binnen

Rangsit University zorgt heel goed voor de internationale studenten. Er is een ‘International Service Center’ waar ik altijd terecht kan met vragen. Ook worden er veel trips georganiseerd door de universiteit. Het is fantastisch dat de school zoveel activiteiten organiseert voor ons hierdoor leer je de andere studenten beter kennen en zien we veel van het traditionele leven in Thailand!

 
Study Globe heeft mij goed geholpen met de voorbereidingen voor mijn semester in het buitenland. De medewerkers van Study Globe zijn ontzettend betrokken, ook hebben zij veel kennis over de verschillende mogelijkheden m.b.t. studeren in het buitenland. Ik ben zeer tevreden over de service en begeleiding van Study Globe!