Kyra in India

Kyra zit op dit moment in India. Daar volgt zij een mbo-opleiding op een echte hotelschool. Graag deelt zij met ons haar gave ervaring!

 

Eindelijk was ik klaar met mijn diploma hier in Nederland. Ik had altijd al een droom om naar het buitenland te gaan. Op dat moment ben ik opzoek gegaan wat ik zou willen doen en hoe ik het zou kunnen doen. Zo ben ik terecht gekomen bij Study-Globe. Nadat ik mijn afspraak had gehad was ik zo veel wijzer over mijn opties in het buitenland. Uiteindelijk heb ik samen met Study globe gekozen voor RIG Institute in India.

 

Study-Globe was altijd erg snel met het beantwoorden van mijn vragen. Ook lossen ze ontzettend snel de problemen die je bij een aanmelding tegenkomt voor je op. Nadat ik mijn afspraak had gehad heeft het dan ook niet langer dan 3 weken geduurd voordat alles geregeld was.

 

Op dit moment ben ik bezig met een ‘diploma course hotel management’ voor 1.5 jaar hier in India. Het was voor mij een spannende keuze om naar India te gaan maar ik heb hier zeker geen spijt van.

 

Ik heb het erg naar mijn zin hier. Toen ik voor het eerst voet zette in dit land zag ik zo veel dingen die ik nog nooit in Nederland had gezien. In India is er een hele andere cultuur dan in Nederland, zoals het eten.  Dit maakt mijn tijd hier alleen maar beter. Je bent hier om te leren en daarnaast heb je de kans om het land te bezichtigen en veel unieke plekken te zien.

 

Ik ben super blij dat ik deze kans heb gekregen. Ik wil Study-Globe bedanken voor alle hulp die ze mij hebben gegeven.