Lisanne in Kolding, Denemarken

‘’Hvordan går det?” Hier gaat in ieder geval alles goed! Ik zit hier al bijna twee weken en het bevalt mij steeds beter! In deze korte periode heb ik al ontzettend veel geleerd en veel nieuwe mensen leren kennen. Iedere dag maak ik wel weer eens iets mee, al zou je dat niet zeggen.

 

Afgelopen maandag was mijn officiële eerste schooldag in klas 13b-2. Het was wel weer even wennen om na een stage van 5 maanden weer achter de schoolbanken te gaan zitten. Luisteren naar wat de leraar te zeggen heeft, maar that’s the way it is. De school is echt ontzettend modern. Allereerst te beginnen met de verdieping waar ik les heb, namelijk de ‘’kelder’’. Hier hangt allemaal kunst van studenten en daardoor krijgt het een warme sfeer. Als je een stukje verder loopt, kom je uit in de kantine. En wauw, zo’n kantine moet iedere school hebben. Ze hebben namelijk een soort van ‘’mini zwembaden’’ waar de tafels op staan. Dit geeft echt een relaxte sfeer.

 

Het is ook ontzettend gezellig met alle internationale studenten en er staan ook wat stedentrips op de planning. Ik heb al een trip gemaakt naar Lapland en dat was echt geweldig! Zeker de moeite waard.

 

 Ik kan alleen zeggen dat ik er ontzettend veel zin in heb, ondanks dat ik weet dat mij nog moeilijke momenten te wachten staan. Op dit moment ga ik mij daar nog helemaal geen zorgen om maken, want je weet wat ze zeggen: ”Hakuna Matata”.

 

Ik moet nu verder aan mijn project want dat moet ik maandag inleveren.
In ieder geval bedankt voor alles en doe de groetjes op het kantoor!