Loes in Dublin, Ierland

IBAT

Mijn naam is Loes en ik wil jullie graag vertellen over mijn super zes maanden in Dublin. Voor mijn studie in Nederland moest ik een bepaald niveau Engels hebben wat ik absoluut niet had voordat ik ging. Omdat ik dit graag als minor/semester in het buitenland wilde doen had ik Study-Globe benaderd. Zij hadden dit namelijk al eerder geregeld voor een student van dezelfde instelling. Samen met Study-Globe ben ik gaan kijken wat het beste bij mij zou passen en kwamen we uit bij IBAT in Dublin.

 

 Ik ben hier nu bijna zes maanden geweest en ik heb een super tijd gehad. De school is echt heel goed en de leraren zijn heel behulpzaam. Van te voren vond ik het verschrikkelijk om Engels te praten en nu spreek ik het vloeiend! Ik heb veel mensen van veel verschillende nationaliteiten leren kennen wat mijn horizon alleen maar heeft verbreedt.

 

Dublin

Dublin is echt een hele fijne stad om te wonen het is klein, maar wel een hoofdstad en heeft dus van alles te bieden. Ik heb me altijd heel veilig gevoeld in Dublin en het nooit een probleem gevonden om ergens alleen naar toe te gaan. De Ierse mensen zijn heel vriendelijk en zullen je altijd hebben. Als je perse naar de zon wil is Dublin geen goede keus maar anders raadt ik het echt aan. Dublin is echt een stad die leeft. Ik ben heel blij dat ik dit avontuur ben aangegaan en dat Study-Globe me deze universiteit heeft voorgesteld.