Op locatie of online?


Wanneer u of uw werknemers niet de tijd of mogelijkheden hebben om fulltime in het buitenland te studeren, kunt u er ook voor kiezen online te participeren aan masterclasses of MBA opleidingen.

Masterclasses van bijvoorbeeld QA zijn op verschillende manieren te volgen. Naast het offline volgen van deze cursussen, heeft u ook de mogelijkheid om het zogeheten 'e-learning' project te volgen. Dit houdt in dat de onderdelen van de cursus online beschikbaar zijn, en dat u wanneer en waar u wilt toegang heeft tot de cursusmaterialen. U kunt de masterclass dus op uw eigen tempo afronden. Daarnaast is er ook nog 'virtual learning', waarbij u wel op afgesproken tijden deel neemt aan virtuele colleges, maar dit wel kunt doen vanaf een locatie naar keuze. Dit zou bijvoorbeeld op kantoor of gewoon thuis kunnen. Deze optie is vaak wat motiverender, omdat u op afgesproken tijden moet deelnemen aan de masterclass en anders delen van de cursus en dus een certificaat mis loopt. Ten slotte is 'blended learning' een combinatie van online en offline studeren. U kunt dus zelf bepalen welke soort masterclass het beste bij u en uw werkschema past.

Ook MBA opleidingen hebben vaak de mogelijkheid om deze deels online te volgen. De inhoud van de online opleidingen zijn gelijk aan de on site opleidingen, waardoor u niks aan kwaliteit inlevert. Wel is het vaak zo dat er één week per termijn van tien weken of één lang weekend per maand op een campus in het buitenland moet worden doorgebracht. Op die manier kunt u andere learning professionals ontmoeten, praktijkervaring opdoen en uw netwerk vergroten.

Door naast uw werk uzelf en uw werknemers te blijven ontwikkelen, heeft u een stap voor op andere bedrijven. Dit creëert kansen in de internationale bedrijfswereld en zorgt ervoor dat u uw professionele netwerk kunt uitbreiden en winst kunt vergroten. Daarnaast zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze studie voor professionals in te vullen, dat het bijna zonde is om het niet te doen. Bent u geïnteresseerd in een naar uw wensen in te delen MBA opleiding of masterclass? Neem dan contact op met Study-Globe en vraag naar de mogelijkheden.