Extra opties bij Estudio Sampere Madrid

Naast de cursussen uit het cursusoverzicht biedt Estudio Sampere in Madrid nog andere, meer specifieke programma's aan. Deze komen hieronder uitgebreid aan bod.

 

De avondcursus is speciaal bedoeld voor studenten die graag Spaans willen leren of hun huidige niveau willen verbeteren, maar die niet naar de Intensieve cursus uit het cursusoverzicht kunnen komen. Je krijg 's middags of 's avonds twee keer per week les over de taalvaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven, en conversaties, in groepjes van maximaal 5 studenten.

 

  • University preparation (vanaf taalniveau A1)

Deze cursus is gericht op studenten die aan een Spaanse universiteit willen worden toegelaten. Het doel is je Spaanse niveau te verbeteren en je voor te bereiden op het universitaire toelatingsexamen.

 

Een onderdeel van het programma is een taaltraining van 8 tot 16 weken. Hierbij volg je de intensieve taalcursus uit het cursusoverzicht tot je minimaal taalniveau B2 hebt.

 

Een ander onderdeel is een university foundation-cursus van 30 weken, die je voorbereidt op het toelatingsexamen. Deze cursus begint in oktober, zodat je deel kunt nemen aan het examen in juni (of het herexamen in september).

 

  • Werkervaring-programma (vanaf taalniveau B1)

Dit programma vormt een combinatie van 4 tot 8 weken Intensief Spaans (zie cursusoverzicht) en 6 tot 24 weken onbetaald stagelopen bij een Spaans bedrijf.

 

  • Lerarencursus (vanaf taalniveau B2)

De lerarencursus is bedoeld voor docenten Spaans die hun kennis willen opfrissen en nieuwe lesmethoden en -materialen willen ontdekken. De cursus duurt 2 tot 4 weken en gedurende de cursus verblijf je in een eenpersoonskamer bij een gastgezin, op basis van halfpension. Het is echter ook mogelijk om in een studio, hotel of hostel te verblijven.

 

  • 50+-cursus (vanaf taalniveau A1)

Deze cursus is bedoeld voor 50+'ers die graag hun Spaans willen verbeteren, maar ook een prettige, culturele vakantie in Spanje willen beleven. Je krijgt 20 taallessen ('s ochtends) en 4 activiteiten ('s middags) of excursies naar bijvoorbeeld Toledo (op zaterdag). Tijdens de taalcursus verblijf je in een gastgezin in een eenpersoonskamer op basis van halfpension. Uiteraard is het ook mogelijk in een studio, hotel of hostel te verblijven.

 

Werkwijze

Bij het boeken van een cursus kun je aangeven of je gebruik wilt maken van (een van) de extra mogelijkheden. Deze kun je dit niet op het offerteformulier invullen, dus hiervoor moet je altijd contact met ons opnemen. Wij moeten namelijk alles controleren op beschikbaarheid, en bovendien kunnen de prijzen verschillen per seizoen. Voor vragen over de extra mogelijkheden van Estudio Sampere, of de algemene extra services van Study-Globe zoals het regelen van je vlucht, kun je altijd terecht bij een van onze reisadviseurs.

Interesse in een taalcursus aan deze school?

Meer informatie aanvragen Bel 076 76 60 118
Chatten over deze studie?
Skype met ons