De ervaring van Anneloes in Sydney

In november 2011 ben ik naar Australië vertrokken om daar 6 maanden te gaan backpacken. Tijdens een wil weg markt op mijn opleiding kwam ik in contact met Study-Globe. Ik vertelde hun over mijn plannen dat ik na het afronden van mijn studie wilde gaan reizen door Australië en dat ik wellicht nog een cursus wilde volgen om mijn kennis van de Engelse taal te verbeteren.

 

Zo gezegd, zo gedaan. 2 weken later had ik een afspraak bij Study-Globe. Zij hebben voor mij een 3 weekse cursus geboekt bij Navitas in Manly (Sydney). Hier ben ik de eerste 3 weken van mijn reis verbleven. Een fantastische ervaring, want hier ontmoette ik ook al veel andere backpackers en heb ik mijn eerste surflessen gehad.

 

Daarnaast hielp Study-Globe mij ook bij accommodatie, de visumaanvraag en heb ik zelfs een Greyhound buspas via hun kunnen boeken, onwijs handig als je gaat rondreizen! Inmiddels ben ik terug in Nederland en kijk ik terug op een fantastische rondreis. Study-Globe, en in het bijzonder Erik, bedankt voor al jullie goede zorgen.