De ervaring van Estelle bij Kings Colleges Bournemouth

 

Hallo! Ik ben Estelle, ik ben 16 jaar oud en een 5VWO studente. Ik ben altijd al fan geweest van de Engelse taal, zelfs meer dan van Nederlands, en ik wilde hier daarom graag beter in worden. Daarom ben ik afgereisd naar Bournemouth in Engeland. Dit leek mij een gezellige kustplaats waar veel studenten komen.

 Estelle tijdens haar Engelse taalcursus in Bournemouth

Die verwachting bleek waar te zijn, want één van de leukste ervaring die ik er heb meegemaakt was het elke avond samenkomen van alle mensen in het park. Ik heb in Bournemouth veel mensen van over de hele wereld leren kennen en we hebben samen veel activiteiten gedaan. Zo hebben we regelmatig tafeltennis gespeeld, een hike gedaan richting de Harry Rocks en een trip naar Londen gemaakt.

 

Ook de taalcursus zelf was heel goed! Het was wat jammer dat ik niet hetzelfde lesrooster had als sommigen van mijn reisgenoten, maar dat ligt natuurlijk aan het niveau Engels dat je gaat volgen. Study-Globe had van tevoren al aangegeven dat hier voor geen garantie gegeven kon worden. Ook werd ik zowel voor als tijdens de reis ontzettend goed geïnformeerd .

Kortom, het was een unieke ervaring waarbij ik veel mensen heb leren kennen. Iedereen zou dit moeten meemaken!

 

Om mijn blog over mijn taalreis te lezen kun je mijn site bezoeken: www.worldwarrior.weebly.com
Uiteraard in het Engels!