De ervaring van Pieter bij ILAC Toronto

Ik ben Pieter en ik ben 18 jaar oud. Op dit moment heb ik een tussenjaar maar ga in september International Business studeren aan de universiteit van Maastricht. Vanwege het feit dat deze studie volledig in het Engels is wilde ik graag mijn Engels verbeteren. Daarnaast wilde ik iets totaal anders doen en even weg van alles en iedereen. Ik heb voor een taalcursus Engels in Toronto gekozen omdat het een grote, maar vrij onbekende stad is. Het was daarnaast in een land waar ik nog nooit was geweest en het speelde ook mee dat het relatief goedkoop was vergeleken met andere bestemmingen. 

 

Mijn ervaring over de taalschool ILAC Toronto was super! Het beste wat ik had kunnen doen. De tijd is zo snel gegaan dat ik graag wat langer had willen blijven! De school was op een goede locatie en de lessen waren informeel. Je had niet het idee dat je elke dag naar school ging. Verder waren de lessen heel leuk en er was veel variatie binnen de klas. De klassen waren klein en je pikt veel dingen op, bewust en onbewust. Ik had gekozen voor een Business cursus en 1 keer per 2 weken moest je een presentatie houden. Heel leuk om te doen en goed voor je spreekvaardigheid. Ook het gastgezin was prima, aardige mensen en heel behulpzaam.

 

Ik heb verschillende tripjes (o.a. via de school) gemaakt zoals naar Washington, maar ook steden in Canada. Natuurlijk heb ik ook de Niagara Falls gezien wat super mooi was! Verder biedt de taalschool ook veel activiteiten aan, waarbij er sommige gratis waren en sommige geld kostte. Zo ben ik ook gaan bowlen en naar een boat party geweest. Er was keuze genoeg!

De vlag die je op de foto ziet is traditie bij ILAC. Je laat al je vrienden iets op een vlag schrijven als herinnering. Super leuk en een heel leuk aandenken aan deze super tijd! De foto is in het lokaal gemaakt.

 

Ik ben zeer tevreden over Study-Globe en ik zou ook zeker aanraden om naar Study-Globe te gaan voor een taalcursus naar het buitenland! Daarnaast raad ik de taalschool ILAC Toronto ook zeker aan. Het is een ervaring voor het leven, het is leerzaam maar vooral leuk en plezier maken. Ik kan alleen maar positieve dingen bedenken, dus ik zou het zeker aanraden.