De ervaring van Tanja en Gio bij EC St. Jullians

Ik heb voor Malta gekozen omdat we tijdens de zomervakantie ook graag een beetje van de zon en het mediterraanse klimaat wilden genieten, én omdat ik van tevoren al wist dat Malta een goede optie is om een tijdje te gaan wonen en werken. We konden deze weken dus ook gaan gebruiken om het eiland te leren kennen, te gaan netwerken en contacten te leggen.

 

De taalcursus was een gezellige boel, lekker studentikoos. Verrassend goed geregeld gezien het aantal mensen dat iedere maandag start. Het is wel te merken dat de meeste mensen hier ook vooral voor het eiland (lees: zon, zee, strand en feest) komen, dus je moet gedisciplineerd en gemotiveerd zijn om je Engels daadwerkelijk te verbeteren. Dat ligt absoluut niet aan de lessen of de leraren, die zijn prima, maar de verleiding om vooral te genieten van dit zonnige en gezellige eiland is groot. Het wordt overigens wel genoteerd als je niet aanwezig bent en dat zal ook op je certificaat te zien zijn.

 

Verder een dik compliment voor EC Malta voor de manier waarop met de kinderen werd omgegaan. Ik heb geen minuut zorgen gehad over Gio, die iedere morgen met de bus werd opgehaald en pas later op de dag werd teruggebracht.

 

Study-Globe heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Het was nogal last minute voor mij en mijn zoon maar alles werd netjes geregeld; het contact was vanaf het eerste begin accuraat, betrokken en persoonlijk. Ook tijdens ons verblijf op Malta werd geïnformeerd hoe het ging en of we een leuke tijd hadden. Dat heeft absoluut bijgedragen aan ons plezier op Malta.