De ervaring van Wouter bij EC in New York

Ik heb gekozen voor een taalcursus Engels omdat ik mijn Engelse communicatieve taalvaardigheden wilde verbeteren voordat ik aan mijn masteropleiding begon. New York is mijn bestemming geworden omdat het een multiculturele wereldstad is waar 24 uur per dag iets te doen en te zien is. Het leek mij een geweldige uitdaging om in zo’n stad 2 maanden te kunnen verblijven.

 

Mijn ervaring met de taalschool EC New York is zeer goed. Ik ben erg tevreden over de manier van werken en lesgeven op de school. Het personeel was zeer vriendelijk en betrokken met de studenten. De taalschool had elke dag activiteiten gepland waaraan je kon deelnemen en ook kon je weekendtripjes boeken via de taalschool. Bovendien is de locatie van de taalschool geweldig, midden op Times Square.


In New York zijn natuurlijk heel veel mooie bezienswaardigheden. Mijn residentie lag twee blokken van Central Park. Het was geweldig om daar een paar keer per week te kunnen hardlopen. Verder was het Ground Zero memorial heel indrukwekkend. Wat ik zelf ook heel mooi vond was om in de rust van de skyline te genieten van Manhattan vanaf Governors Island, Rooseveld Island of Brooklyn. Ik heb ook verschillende sportwedstrijden bezocht; een wedstrijd van de New York Rangers (ijshockey) in het Madison Square Garden is zeer aan te raden.

 

Ook heb ik aan verschillende activiteiten van de taalschool meegedaan, bijvoorbeeld verschillende happy hours. Hier leer je steeds nieuwe studenten kennen. Daarnaast heb ik een baseballwedstrijd bezocht met de taalschool. En ik heb via de taalschool een weekend trip naar Washington DC gemaakt.

 

Study-Globe heeft er zeker voor gezorgd dat mijn reis naar en van New York, en mijn verblijf in New York prima en zonder tegenslagen zijn verlopen. Ik ben zeer tevreden en ik ben blij dat ik zaken gedaan heb met Study-Globe. Verder zou ik voor iedereen die zijn taalvaardigheden wil verbeteren een taalcursus in het buitenland aanraden.