Stap 4: Boeking

Je hebt de taal, bestemming en een school gekozen. Het moment is nu daar, je gaat de taalcursus/reis boeken. Dit gaat snel en eenvoudig via onze website. Je vraagt een vrijblijvende offerte aan via de website. Dit doe je door bij de taalschool naar jouw keuze een cursustype te selecteren en de startdatum en het aantal weken te selecteren. Vul je gegevens in en binnen één of enkele dagen ontvang je een persoonlijke offerte met een prijsopgave. Deze prijsopgave kan wijzigen als je niet direct boekt, vanwege wisselkoersen.

 

Het is ook mogelijk direct via iDeal te betalen en daarmee de taalcursus te reserveren. Hier kun je echter geen accommodatie en extra's bij kiezen. Voor accommodatie of extra's zal je contact op moeten nemen met één van onze reisadviseurs. Na het afronden van de boeking ontvang je binnen 72 uur een bevestiging van je boeking. De papieren en details volgen zo spoedig mogelijk. Onze medewerkers zullen altijd contact met je opnemen om de boeking te controleren en verder te bespreken met je.

 

Andere boekingsopties?

Voel je jezelf niet vertrouwd of veilig met online boeken of betalen? Dat is geen enkel probleem. Je kunt de cursus ook telefonisch of per e-mail boeken. Een persoonlijke afspraak op ons kantoor is natuurlijk ook mogelijk.