Vakantiecursus Barcelona 14 t/m 18 jaar!

Wanneer je in de zomer een cursus Spaans wilt volgen kan dat in Barcelona! Dit is al mogelijk voor de allerkleinsten, vanaf 5 jaar kun je al een vakantiecursus Spaans boeken. Je wordt wel met andere leeftijdsgenoten ingedeeld in groepen, wanneer je 16 bent zul je bijvoorbeeld met 15 tot 18 jarigen je cursus volgen. Samen met die leeftijdsgenoten zul je er een top tijd van maken in Barcelona, je zult namelijk allemaal in een residentie verblijven. Zo leg je snel nieuwe contacten en maak je vrienden die over de hele wereld vandaan komen! 


Barcelona is een mooie stad aan de oostkust van Spanje waar een heleboel te zien en te beleven valt. In de ochtenden zul je Spaanse lessen volgen, maar in de middagen en avonden heb je nog genoeg tijd om Barcelona te ontdekken met je medestudenten! 


Een Spaanse vakantiecursus kun je voor 2 of 4 weken boeken in de periode van 2 juli tot 12 augustus 2018. De cursus kan al vanaf dat studenten 14 jaar zijn en tot en met de leeftijd van 18 jaar. Hieronder zie je de services die zijn inbegrepen bij de cursusprijs:

  • Verblijf in een residentie op basis van volpension
  • Spaanse lessen en lesmaterialen
  • Activiteiten en excursies
  • Begeleiding en toezicht vanuit de school
  • Certificaat van deelname


Wat nog niet bij de prijs zit inbegrepen zijn de vliegtickets, transferkosten, reis- en annuleringsverzekering en de eenmalige registratiekosten van €65.00. Study-Globe helpt je graag met het vinden van de goedkoopste vliegtickets, neem daarvoor contact met ons op. 


Tegen een kleine meerprijs kun je ook speciale activiteiten toevoegen, in Barcelona heb je de keuze uit Tennis of Voetbal.

 


Hieronder zie je een voorbeeldprogramma van hoe jouw cursus Spaans in Barcelona er ongeveer uit komt te zien: 

Dag

 Ochtend 

Middag

Avond

Zondag  Aankomst 
Maandag Introductie Park Guëll  Talentenshow
Dinsdag Spaanse les   Theme night
Woensdag  Spaanse les Tibidabo Amusement park Camp disco
Donderdag Spaanse les    Theater
Vrijdag Spaanse les   Spellenavond
Zaterdag Excursie naar Sitges
Zondag Vrije dag
Maandag Spaanse les Peublo Español  Camp disco
Dinsdag Spaanse les   Theme night
Woensdag Spaanse les   Muziekshow
Donderdag Spaanse les   Talentenshow
Vrijdag Spaanse les   Spellenavond   
Zaterdag Excursie naar Tarragona / Vertrek

 

 

Prijs p.p. 

2 weken  € 1195,-
Transport  € 65,-

 


Is je interesse in deze Spaanse cursus in de Spanje gewekt? Boek dan gelijk je vakantiecursus Spaans in Barcelona! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Offerte aanvragen