Vakantiecursussen in het buitenland

Wil je tijdens je vakantie je Engelse, Franse, Duitse of Spaanse taalkennis bijspijkeren, maar dit wel doen op een prachtige locatie? En wil je het leren van een taal ook nog combineren met leuke activiteiten in de middag? De mogelijkheden zijn eindeloos! Jongeren tot en met 20 jaar kunnen bijvoorbeeld Engels leren op het mooie Malta en in de middagen het eiland verkennen met de andere studenten. Volwassenen die op zoek zijn naar avontuur kunnen hun buitenlandse taalcursus combineren met een reis door Ecuador of Andalusië!  

 

Study-Globe helpt jou graag met het vinden van de perfecte vakantiecursus. Hieronder zie je de talen waarin wij vakantiecursussen aanbieden: 

 
 
 
 
 
Compleet verzorgde reizen naar het buitenland

De vakantiecursussen van Study-Globe zijn standaard al compleet verzorgd: er zit een heel programma aan activiteiten inbegrepen en ook accommodatie en maaltijden zijn vaak inclusief. Heb je toch andere wensen of wil je graag meer weten over een vakantiecursus? Neem dan gerust even contact met ons op, dan kijken onze reisexperts naar de mogelijkheden voor jou!

 

Offerte aanvraag

Weet je al helemaal wat de perfecte cursus is voor jou? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op, dan werken wij een mooi voorstel voor je uit.